هشتمين جشنواره سراسري حكمت مطهر
زمان: شنبه 7 بهمن 1391
مكان:

زمان برگزاري آزمون كتاب «ماه مطهر» از بخش‌هاي هشتمين جشنواره «حكمت مطهر» تا 15 بهمن تمديد شد.

با توجه به درخواست مكرر دانشجويان و هم‌زماني آزمون كتاب ماه مطهر با امتحانات پايان ترم برخي از دانشگاه‌ها، شركت در آزمون اين مسابقه تا تاريخ 15 بهمن ماه سال‌ جاري تمديد شد.

دانشجويان مي‌توانند جهت شركت در اين مسابقه با مراجعه به سايتhttp://hekmatmotahar.com   و دانلود منبع آزمون (كتاب حماسه حسيني جلد دوم از فصل اول تا پايان فصل چهارم) تا 15 بهمن سال جاري در اين مسابقه شركت كنند.

لازم به ذكر است مسابقه كتاب ماه مطهر به عنوان سير مطالعاتي آثار شهيد مطهري در قالب جشنواره «حكمت مطهر» دانشگاهيان هر ماه برگزار مي‌شود و دانشجويان پس از ثبت نام به بخش اين سايت مراجعه و در مدت زمان آزمون در 40 دقيقه به 20 سوال پاسخ خواهند داد.

نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها با همكاري دانشگاه‌ها و دستگاه‌هاي عضو شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي قرآن و عترت دانشگاه‌ها هشتمين دوره اين جشنواره را در بخش‌هاي مختلف برگزار مي‌كند.