همزمان با هفته دفاع مقدس و به همت حوزه هنری و بسیج دانشجویی خراسان شمالی، شب خاطره موج‌های بی‌قراری در دانشگاه پیام نور بجنورد

 با شرکت انبوه دانشجویان و با حضور جواد کامور بخشایش و علی‌اصغر رباط جزی نویسنده و راوی کتاب «زندان موصل» برگزار شد. علی‌اصغر رباط جزی، راوی کتاب زندان موصل، در این برنامه اظهار داشت: ما هر چه قدر از دفاع مقدس و کارهایی که ایثارگران انجام دادند و همچنین از شهامت، شجاعت و دلاوری‌های آنها فاصله بگیریم این فاصله سبب می‌شود هویت و تاریخ خود را فراموش کرده و به افراد و جامعه‌ای منفعل تبدیل شویم. به گفته وی فاصله گرفتن از دفاع مقدس ارزش‌های واقعی و مقاومت دلیرانه شهدای ما را کمرنگ می‌کند. وی افزود: به‌عنوان مثال یک نویسنده و خبرنگار در کرمانشاه تعریف می‌کرد که در زمان انقلاب فرانسه شبی پیرزنی به یک سرباز پناه می‌دهد و سرباز نجات پیدا می‌کند و بعد از انقلاب زمانی که رییس جمهور فرانسه متوجه این موضوع می‌شود به پاس فداکاری پیرزن، خانه پیرزن به مکانی برای بازدید تبدیل می‌شود و رییس جمهور دستور می‌دهد که تا وقتی فرانسه برقرار است هر رییس جمهور کشور باید از این خانه بازدید کرده و دفتر یادبود آن را امضا کند. رباط جزی اضافه کرد: یا اخیراً در روسیه وقتی زنی را با تمام نیروها به یکی از شهرهای سوریه اعزام می‌کنند و این زن توسط داعشی ها کشته می‌شود رییس جمهور روسیه می‌گوید ما نباید این زن را آدم معمولی و عادی ببینیم؛ بلکه ضروری است این زن را قهرمان ملی و بین‌المللی بدانیم. وی تصریح کرد: اکنون در حالی که ما در انقلاب و دفاع مقدس بسیار بیشتر از سایر کشورها قهرمان و چهره شاخص داریم باید قدر این قهرمانان را دانسته و برای ماندگاری رفتار و پیام آنها تلاش کنیم. راوی کتاب زندان موصل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: توصیه می‌کنم هر کس که این کتاب را می‌خواند آن را تا آخر بخواند، هرچند که شاید مطالعه 700 صفحه کتاب از حوصله برخی از خوانندگان خارج باشد؛ اما تا وقتی که خواننده این کتاب را تا آخر نخواند به ارزش کار پی نمی‌برد. وی افزود: حواشی که نویسنده کتاب طرح کرده، از متن آن بهتراست؛ ازاین‌رو توصیه می‌کنم اگر می‌خواهید ادبیات اسارت را یاد بگیرید حتماً باید این حواشی را بخوانید و بیشتر از خود متن به آن توجه کنید. گفتنی است، کتاب «زندان موصل» به نویسندگی جواد کامور بخشایش خاطرات علی‌اصغر رباط جزی، اسیر آزاده‌ای که 10 سال در اردوگاه‌های مختلف یک، دو، سه و چهار موصل بوده را در بردارد «زندان موصل» تولید دفتر ادبیات و هنر انقلاب اسلامی بوده و از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است. این کتاب دارای بخش‌هایی مانند اسناد و تصاویر و نمایه است و بخش کتاب‌نامه آن نیز «کتاب‌ها»، «نشریات»، «اسناد»، «گفت‌وگوها» و «منابع مجازی» را در برمی‌گیرد.

کتاب «زندان موصل» در 642 صفحه به‌عنوان ششصد و چهلمین اثر تولید شده در دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری و هشتاد و سومین کتاب خاطرات آزادگان در مجموعه آثار منتشر شده این دفتر، از سوی انتشارات سوره مهر راهی بازار کتاب شده است.



 

 

 

 

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر